06.06.2022.

Slavimo 25. obljetnicu HSTec-a

Značajna prekretnica u povijesti naše tvrtke: naša "Srebrna obljetnica". Još od 1997. HSTec razvija inovativna i prilagođena rješenja za razne industrijske primjene. Prije četvrt stoljeća započeli smo svoj put kao spin-off tvrtka sa samo nekoliko zaposlenika, malom proizvodnom linijom i velikom dozom hrabrosti. Vrhunska kvaliteta, visoka preciznost, fleksibilnost i neprestano usavršavanje su glavni principi zbog kojih smo postali ono što jesmo danas: vodeći stručnjak u tehnologiji motorvretena i industrijskoj automatizaciji.


HSTec je sada srednja tvrtka sa 100+ zaposlenika te nastavlja rasti u veličini i kvaliteti inovativnih rješenja i proizvoda. Naši kupci i partneri odigrali su ključnu ulogu u našem razvoju, postavljali su izazove da dosegnemo više i postanemo dio globalne ekonomije. Naravno, ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez naših dragih kolega, naših bivših i sadašnjih zaposlenika, koji su ostavili dio sebe u svaki proizvod i projekt koji je HSTec napravio. Trebalo je uložiti mnogo truda da bi se uspjelo na globalnoj razini, iz pomalo restriktivnog okruženja i male zemlje poput Hrvatske. Ipak, tijekom ovih 25 godina, HSTec se usredotočio na samo-usavršavanje, na jačanje vlastitog karaktera i težnju da postane bolja verzija sebe.


Ovom prilikom želimo se zahvaliti svim našim zaposlenicima i poslovnim partnerima te izraziti zahvalnost za sjajan rad. Zahvaljujemo na suradnji i što ste bili uz nas sve ove godine. Bila je to iznimna avantura, izvanrednih i izazovnih 25 godina! Neka ih bude još barem 25!

 
Nazad na listu novosti
EU ESIF

HSTec d.d. je krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".