18.10.2021.

"Zlatna kuna" dodijeljena HSTec-u za poslovanje u 2020. godini

Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća HGK – Županijske komore Zadar, 15. listopada 2021. godine, dodijeljene su plakete „Zlatna kuna“ najuspješnijim trgovačkim društvima Zadarske županije za poslovanje u 2020. godini.


Tvrtki HSTec d.d. je dodijeljena „Zlatna kuna“ kao priznanje za najuspješnije srednje trgovačko društvo u Zadarskoj županiji. Poslovanje HSTec-a je ostalo stabilno i u izazovnoj 2020. godini, za što su najvećim dijelom zaslužni naši djelatnici sa svojim svakodnevnim predanim radom. Ovom prilikom im zahvaljujemo i čestitamo na priznanju "Zlatna kuna", koje je HSTec-u dodijeljeno već peti put.


“Zlatna kuna” se dodjeljuje na temelju ekonomskih pokazatelja, ali i ugleda pojedinih tvrtki te njihova doprinosa županijskom gospodarstvu u cjelini, a kandidat za dobivanje ovog prestižnog priznanja postaje se isključivo izvrsnošću u poslovanju.

 
Nazad na listu novosti
EU ESIF

HSTec d.d. je krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".