EU projekti

Inovacija organizacije poslovanja tvrtke HSTec d.d. u cilju komercijalizacije globalno inovativnog proizvoda HSR-VMS

EU projekti

Tvrtka HSTec d.d. provodi projekt „Inovacija organizacije poslovanja tvrtke HSTec d.d. u cilju komercijalizacije globalno inovativnog proizvoda HSR-VMS“ prema Ugovoru o dodijeli bespovratnih sredstava potpisanom s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

Cilj projekta je poboljšati umreženost i učinkovitost proizvodnih procesa tvrtke kao preduvjet za uspješnu komercijalizaciju globalno inovativnog proizvoda - autonomna robotska stanica za automatizaciju proizvodnje i kontrole automobilskih dijelova - HSR-VMS (HSTec Robotic station - Visual Measuring System).

Ukupna vrijednost projekta iznosi 4.897.818,76 kn, od čega bespovratna sredstva iznose 1.863.903,49 kn.

Razdoblje provedbe projekta je od 04. veljače 2020. do 04. kolovoza 2021.

Projekt sufinancira Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Kontakt osoba za dodatne informacije:
HSTec d.d.
Kristina Šimunić
Kristina.Simunic(manki)hstec(tocka)hr
T. +385 23 205 428
F. +385 23 205 406

Više informacija na: www.strukturnifondovi.hr

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost tvrtke HSTec d.d.

ESIF

Karijere

HSTec je tvrtka koja je prepoznatljiva po kvaliteti, inovativnosti i visokokvalificiranim djelatnicima. Pratimo svjetske trendove u industriji alatnih strojeva i automatizaciji, konstantno primjenjujući nove tehnologije temeljene na opsežnim istraživanjima tržišta. Kako uvijek postoji prostor za napredak, u stalnoj smo potrazi za talentima koji nam mogu pomoći u ostvarenju cilja kontinuiranog razvoja. Zauzvrat nudimo kontinuirano usavršavanje, mogućnost napredovanja u karijeri i suradnju s vrhunskim stručnjacima.

Detaljnije