Profil tvrtke

Više od dva desetljeća
vrhunske preciznosti praćene vizijom

Više od dva desetljeća
vrhunske preciznosti praćene vizijom

Još od 1997. HSTec razvija inovativna i prilagođena rješenja za razne industrijske primjene. Zahvaljujući našim glavnim načelima: vrhunskoj kvaliteti, iznimnoj preciznosti, prilagodljivosti i neprestanom usavršavanju postali smo vodeći stručnjak u tehnologiji motorvretena i industrijskoj automatizaciji.

Novi izazovi u obliku brzih inovacija, kratkog životnog ciklusa proizvoda i masovne prilagodbe jačaju našu predanost integritetu, odgovornosti i izvrsnosti, te usmjeravaju naš put u skladu s budućnošću industrijskog razvoja – inteligentnom proizvodnjom za dinamično globalno tržište. Naš se portfelj proizvoda, rješenja i usluga kreće od projektiranja i proizvodnje motorvretena do razvoja naprednih rješenja industrijske automatizacije, te usluga servisa i popravka vretena.

Početkom Kolovoza 2022.g. HSTec se pridružuje CHIRON Grupi. CHIRON Grupa, sa sjedištem u Tuttlingenu, Njemačka, je specijalizirana za CNC-upravljane, vertikalne obradne centre za obrade glodanjem i tokarenjem, te za prilagođena rješenja i automatizaciju, digitalne proizvode i usluge.

Zastupnički program

Ponosni smo ovlašteni i ekskluzivni zastupnici renomiranih brendova za hrvatsko tržište:

 • BALLUFF,
  napredna senzorska tehnologija
 • BOSCH REXROTH,
  električni pogoni te upravljački uređaji
 • HOFMANN,
  inteligentna rješenja za balansiranje i analizu vibracija
 • WITTENSTEIN ALPHA,
  visoko precizni planetarni prijenosnici, servo pogoni te linearni sustavi
 • MITUTOYO,
  visokokvalitetni mjerni instrumenti

Zastupamo tvrtku HOFMANN za inteligentna rješenja za balansiranje u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Srbiji, Kosovu i Sjevernoj Makedoniji.

Profil tvrtke

HSTec nudi uslugu proizvodnje malih serija visoko preciznih pozicija izrađenih po narudžbi, proizvedenih u našem suvremenom pogonu opremljenom visoko preciznim horizontalnim i vertikalnim obradnim centrima, CNC tokarskim i glodaćim strojevima, strojevima za precizno cilindrično i površinsko brušenje te koordinatnim mjernim strojevima.

Servis i popravci vretena

Dugogodišnje iskustvo u tehnologiji vretena oblikovalo nas je u vodećeg stručnjaka za servis i popravak motorvretena, te vretena s remenim prijenosom i direktno pogonjenih vretena. Zahvaljujući našem sveobuhvatnom znanju i stručnosti te najnovijoj tehnologiji kojom raspolažemo, nudimo vrhunsku uslugu za servis i popravke vretena svih proizvođača i njihov redizajn te optimizaciju.

Profil tvrtke

HSM

Visokobrzinska motorvretena

HSTec je skraćenica za High-Speed Technique (u prijevodu: visokobrzinska tehnika), a opisuje našu prvu liniju proizvoda — visokobrzinska motorvretena. Od tada smo razvili brojna prilagođena motorna vretena za CNC alatne strojeve, s težnjom da prevladamo vlastite granice. Rezultati naših neumornih ulaganja u inovacije su visoko precizna motorvretena za obrade brušenjem s brzinom do 90 000 o/min, motorvretena velikih snaga do 150 kW za obrade glodanjem, razne vrste motorvretena za tokarenje i bušenje, motorvretena za primjenu s robotskom rukom, SMART vretena s opcijom nadzora temperature ležajeva, vibracija i brzine rotora u stvarnom vremenu, s integriranim sustavom za automatsko balansiranje i sustavom za kompenzaciju aksijalnog rasta vretena.

HSM

HSA

Prilagođena rješenja u industrijskoj automatizaciji

S ciljem ostvarenja najviših standarda sigurnosti i održivosti Industrije 4.0, razvijamo specijalizirane strojeve za automatizaciju procesa, strojeve za montažu te strojeve za kontrolu kvalitete, robotske stanice za posluživanje, kompleksne stezne naprave na hidraulički pogon, automatizaciju proizvodnih procesa koristeći industrijske robote te 2D/3D vizijske sustave.

HSA

Otkrijte zašto je HSTec leader u razvoju motorvretena i industrijskoj automatizaciji

Karijere

HSTec je tvrtka koja je prepoznatljiva po kvaliteti, inovativnosti i visokokvalificiranim djelatnicima. Pratimo svjetske trendove u industriji alatnih strojeva i automatizaciji, konstantno primjenjujući nove tehnologije temeljene na opsežnim istraživanjima tržišta. Kako uvijek postoji prostor za napredak, u stalnoj smo potrazi za talentima koji nam mogu pomoći u ostvarenju cilja kontinuiranog razvoja. Zauzvrat nudimo kontinuirano usavršavanje, mogućnost napredovanja u karijeri i suradnju s vrhunskim stručnjacima.

Detaljnije