Servis &
popravci

Mi smo vodeći stručnjaci za popravke i optimizaciju motorvretena.

Na temelju više od dva desetljeća iskustva u razvoju i proizvodnji inovativnih vretena, postali smo vodeći stručnjaci za popravke i optimizaciju motornih vretena, remenski i izravno pogonjenih vretena za obrade brušenjem, glodanjem, tokarenjem i bušenjem.

HSTec nudi servis, popravak, redizajn i optimizaciju vretena i motornih vretena svih svjetskih proizvođača. Naši visokoprecizni CNC strojevi, najnovije tehnologije i vrhunska kontrola kvalitete ključni su za razvoj i proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda koji odgovaraju standardima Industrije 4.0.

Naš odjel za servis i popravke vretena opremljen je suvremenim uređajem za lasersko zavarivanje za popravak oštećenih dijelova, brojnim CNC alatnim strojevima, tokarskim strojevima i visoko preciznim brusnim strojevima.

Koristimo različitu opremu za testiranje i dijagnostiku:

  • oprema za analizu vibracija vretena (Hofmann i SKF)
  • uređaj za visokonaponsko ispitivanje izolacije namota statora (Baker)
  • visoko precizna oprema za ispitivanje različitih tipova senzora, kao što su visoko rezolucijski senzori brzine i položaja motora, te inkrementalni i apsolutni enkoderi (Heidenhain, Lenord Bauer, VS-Senzorik, Siemens).

Nudimo kompletnu obnovu oštećenih dijelova vretena: HSK i SK konusa, uležištenja i ostalo.

Svako zaprimljeno vreteno za popravak ili servis prolazi detaljno ispitivanje i dijagnostiku svih funkcionalnosti, na osnovu čega se izrađuje izvješće o stanju vretena. Iznose se daljnji koraci za popravak i moguću optimizaciju vretena, sa ciljem produljenja njegovog vijeka trajanja.

Uvijek se koriste originalni zamjenski dijelovi, ili po dogovoru, zamjenski dijelovi koji odgovaraju specifikacijama originalnih dijelova. Sva rješenja koja savjetujemo izrađuju se prema potrebama kupca i stroja u kojem je vreteno ugrađeno.

Dugogodišnje iskustvo, stručnost naših djelatnika i visoko precizna oprema oblikovali su nas u vodeću regionalnu tvrtku za servis i popravke vretena.

Servis & popravci
Servis & popravci
Servis & popravci

Servis & popravci

Karijere

HSTec je tvrtka koja je prepoznatljiva po kvaliteti, inovativnosti i visokokvalificiranim djelatnicima. Pratimo svjetske trendove u industriji alatnih strojeva i automatizaciji, konstantno primjenjujući nove tehnologije temeljene na opsežnim istraživanjima tržišta. Kako uvijek postoji prostor za napredak, u stalnoj smo potrazi za talentima koji nam mogu pomoći u ostvarenju cilja kontinuiranog razvoja. Zauzvrat nudimo kontinuirano usavršavanje, mogućnost napredovanja u karijeri i suradnju s vrhunskim stručnjacima.

Detaljnije