Zastupnički
program


Zastupamo svjetski poznate tvrtke na području automatizacije i pogonske tehnike

Više od dva desetljeća težimo izvrsnosti u industrijskoj automatizaciji. Tijekom tog razdoblja stekli smo poštovanje svjetskih lidera u industriji koji su nam povjerili zastupanje svojih vrhunskih proizvoda. Od sustava za linearno mjerenje pomaka, identifikaciju i otkrivanje objekata do strojeva za balansiranje i tehnologije vibracija. Od preciznih mjernih instrumenata, električnih pogona i upravljanja do servo pogonskih sustava i planetarnih prijenosnika. Nudimo sve što vam je potrebno za opremanje tvornice budućnosti.

Ukoliko Vas zanima više, javite nam se, naš voditelj prodaje Vam stoji na raspolaganju (Ivan Mokos, ivan.mokos(manki)hstec(tocka)hr, t. +385 23 205 444).

Balluff

Balluff nudi visokokvalitetne i precizne senzore i sustave za svaku primjenu, od mjerenja pomaka i identifikacije do detekcije objekta i mjerenja tekućine.

Rexroth

Rexroth je vodeći stručnjak za električne pogone i upravljanje, kao i za servo pogone. Dio je BOSCH Grupe.

Hofmann

Hoffmann pruža razvoj, proizvodnju i montažu univerzalnih strojeva za balansiranje, složenih sustava za balansiranje za proizvodnju velikih količina, kao i ispitnih postava za testiranje i balansiranje visokobrzinskih sustava.

Wittenstein alpha

Wittenstein Alpha razvija i proizvodi mehaničke i mehatroničke servo pogonske sustave za područja koja zahtijevaju maksimalnu preciznost.

Mitutoyo

Mitutoyo je jedan od vodećih svjetskih proizvođača precizne mjerne opreme, koji nudi veliki izbor proizvoda od mikrometara, raznih ručnih mjernih uređaja, linearnih mjernih letvi, laserskih mjernih sustava, sustava za mjerenje površina, oblika i kontura, optičkih mjernih sustava, sustava za ispitivanje tvrdoće, te koordinatnih mjernih sustava.

Karijere

HSTec je tvrtka koja je prepoznatljiva po kvaliteti, inovativnosti i visokokvalificiranim djelatnicima. Pratimo svjetske trendove u industriji alatnih strojeva i automatizaciji, konstantno primjenjujući nove tehnologije temeljene na opsežnim istraživanjima tržišta. Kako uvijek postoji prostor za napredak, u stalnoj smo potrazi za talentima koji nam mogu pomoći u ostvarenju cilja kontinuiranog razvoja. Zauzvrat nudimo kontinuirano usavršavanje, mogućnost napredovanja u karijeri i suradnju s vrhunskim stručnjacima.

Detaljnije