EU projekti

Novi visokobrzinski sustav za visoko precizne obrade na bazi adaptroničke korekcije alata – sustav HSE-ATC

EU projekti

Tvrtka HSTec d.d. provodi projekt „Novi visokobrzinski sustav za visoko precizne obrade na bazi adaptroničke korekcije alata – sustav HSE-ATC“ prema Ugovoru o dodijeli bespovratnih sredstava potpisanom s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

Cilj ovog projekta je povećati inovacijski i izvozni potencijal tvrtke kroz komercijalizaciju novog sofisticiranog proizvoda primjenom novih tehnologija i novih materijala. Radi se o jedinki za visoko precizne obrade HSE-ATC koja predstavlja globalno inovativan proizvod za korekciju obradnog alata. Rezultat projekta je razvoj novog proizvoda i novog proizvodnog procesa za proizvodnju jedinke HSE-ATC.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 3.284.775,40 kn, od čega bespovratna sredstva iznose 1.605.762,05 kn.

Razdoblje provedbe projekta je od 01. ožujka 2018. do 01. ožujka 2020.

Projekt sufinancira Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Kontakt osoba za dodatne informacije:
HSTec d.d.
Kristina Šimunić
Kristina.Simunic(manki)hstec(tocka)hr
T. +385 23 205 428
F. +385 23 205 406

Više informacija na: www.strukturnifondovi.hr

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost tvrtke HSTec d.d.

ESIF

Karijere

HSTec je tvrtka koja je prepoznatljiva po kvaliteti, inovativnosti i visokokvalificiranim djelatnicima. Pratimo svjetske trendove u industriji alatnih strojeva i automatizaciji, konstantno primjenjujući nove tehnologije temeljene na opsežnim istraživanjima tržišta. Kako uvijek postoji prostor za napredak, u stalnoj smo potrazi za talentima koji nam mogu pomoći u ostvarenju cilja kontinuiranog razvoja. Zauzvrat nudimo kontinuirano usavršavanje, mogućnost napredovanja u karijeri i suradnju s vrhunskim stručnjacima.

Detaljnije