EU projekti

Povećanje konkurentnosti tvrtke HSTec d.d. kroz poboljšanje učinkovitosti poslovnih procesa primjenom najnovije informacijsko-komunikacijske tehnologije

EU projekti

Tvrtka HSTec d.d. provodi projekt „Povećanje konkurentnosti tvrtke HSTec d.d. kroz poboljšanje učinkovitosti poslovnih procesa primjenom najnovije informacijsko-komunikacijske tehnologije“ prema Ugovoru o dodijeli bespovratnih sredstava potpisanom s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

Cilj projekta je poboljšanje konkurentnosti i jačanje tržišne pozicije tvrtke na domaćem i stranom tržištu kroz ulaganje u modernu IT opremu, uvođenje informacijskog poslovnog sustava, te unaprjeđenje poslovnih procesa tvrtke. Sve navedeno će rezultirati poboljšanjem učinkovitosti poslovanja, povećanjem konkurentnosti i kapaciteta za razvoj inovativnih proizvoda čime će doći do povećanja prodaje i širenje na nova tržišta.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.778.752,50 kn, od čega bespovratna sredstva iznose 768.421,08 kn.

Razdoblje provedbe projekta je od 01. kolovoza 2019. do 01. travnja 2020.

Projekt sufinancira Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Kontakt osoba za dodatne informacije:
HSTec d.d.
Kristina Šimunić
Kristina.Simunic(manki)hstec(tocka)hr
T. +385 23 205 428
F. +385 23 205 406

Više informacija na: www.strukturnifondovi.hr

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost tvrtke HSTec d.d.

ESIF

Karijere

HSTec je tvrtka koja je prepoznatljiva po kvaliteti, inovativnosti i visokokvalificiranim djelatnicima. Pratimo svjetske trendove u industriji alatnih strojeva i automatizaciji, konstantno primjenjujući nove tehnologije temeljene na opsežnim istraživanjima tržišta. Kako uvijek postoji prostor za napredak, u stalnoj smo potrazi za talentima koji nam mogu pomoći u ostvarenju cilja kontinuiranog razvoja. Zauzvrat nudimo kontinuirano usavršavanje, mogućnost napredovanja u karijeri i suradnju s vrhunskim stručnjacima.

Detaljnije