EU projekti

Povećanje međunarodne konkurencije i izvoza kroz izlaganje na međunarodnim sajmovima

EU projekti

Tvrtka HSTec d.d. je provela projekt „Povećanje međunarodne konkurencije i izvoza kroz izlaganje na međunarodnim sajmovima“ prema Ugovoru o dodijeli bespovratnih sredstava potpisanom s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

Cilj ovog projekta je predstavljanje vlastitih inovativnih proizvoda i rješenja, daljnje praćenje, istraživanje i upoznavanje međunarodnog tržišta te direktno povezivanje s potencijalnim partnerima i kupcima. Sve navedeno je rezultiralo širenjem tvrtke na nova tržišta i povećanjem izvoza.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 314.367,50 kn, od čega bespovratna sredstva iznose 167.371,17 kn.

Razdoblje provedbe projekta je od 28. srpnja 2017. do 28. studenog 2019.

Projekt sufinancira Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Kontakt osoba za dodatne informacije:
HSTec d.d.
Kristina Šimunić
Kristina.Simunic(manki)hstec(tocka)hr
T. +385 23 205 428
F. +385 23 205 406

Više informacija na: www.strukturnifondovi.hr

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost tvrtke HSTec d.d.

ESIF

Karijere

HSTec je tvrtka koja je prepoznatljiva po kvaliteti, inovativnosti i visokokvalificiranim djelatnicima. Pratimo svjetske trendove u industriji alatnih strojeva i automatizaciji, konstantno primjenjujući nove tehnologije temeljene na opsežnim istraživanjima tržišta. Kako uvijek postoji prostor za napredak, u stalnoj smo potrazi za talentima koji nam mogu pomoći u ostvarenju cilja kontinuiranog razvoja. Zauzvrat nudimo kontinuirano usavršavanje, mogućnost napredovanja u karijeri i suradnju s vrhunskim stručnjacima.

Detaljnije