EU projekti

Proširenje proizvodnih kapaciteta HSTec-a d.d. kroz izgradnju novog proizvodno-poslovnog prostora, uz rekonstrukciju postojećeg i nabavu opreme

EU projekti

Tvrtka HSTec d.d. je provela projekt „Proširenje proizvodnih kapaciteta HSTec-a d.d. kroz izgradnju novog proizvodno-poslovnog prostora, uz rekonstrukciju postojećeg i nabavu opreme“ prema Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava potpisanom s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

Projektom će se povećati proizvodni kapaciteti tvrtke kroz dogradnju i rekonstrukciju postojećeg proizvodno-poslovnog prostora te nabavu potrebne opreme, a ujedno će se rekonstruirati poslovni procesi kao prilagodba novonastaloj situaciji i povećanom opsegu poslovanja.

Navedene aktivnosti će doprinijeti povećanju konkurentnosti tvrtke na domaćem i stranom tržištu, povećanju prihoda od prodaje i izvoza, te stvaranju novih radnih mjesta.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 10.453.607,96 kn, od čega bespovratna sredstva iznose 3.755.542,41 kn.

Razdoblje provedbe projekta je od 08. travnja 2016. do 08. listopada 2017.

Projekt sufinancira Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Kontakt osoba za dodatne informacije:
HSTec d.d.
Kristina Šimunić
Kristina.Simunic(manki)hstec(tocka)hr
T. +385 23 205 428
F. +385 23 205 406

Više informacija na: www.strukturnifondovi.hr

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost tvrtke HSTec d.d.

ESIF

Karijere

HSTec je tvrtka koja je prepoznatljiva po kvaliteti, inovativnosti i visokokvalificiranim djelatnicima. Pratimo svjetske trendove u industriji alatnih strojeva i automatizaciji, konstantno primjenjujući nove tehnologije temeljene na opsežnim istraživanjima tržišta. Kako uvijek postoji prostor za napredak, u stalnoj smo potrazi za talentima koji nam mogu pomoći u ostvarenju cilja kontinuiranog razvoja. Zauzvrat nudimo kontinuirano usavršavanje, mogućnost napredovanja u karijeri i suradnju s vrhunskim stručnjacima.

Detaljnije