Vijesti/16.4.23

Automatizacija pomoću industrijskih robota dizajnirana da zadovolji najviše standarde Industrije 4.0

Automatizacija pomoću industrijskih robota dizajnirana da zadovolji najviše standarde Industrije 4.0

Želite li poboljšati učinkovitost, sigurnost i održivost svog proizvodnog procesa? HSTec-ova rješenja automatizacije pomoću industrijskih robota može vam pomoći da to postignete!

Naša rješenja uključuju 2D i 3D vizijske sustave, robotske stanice za posluživanje strojeva i automatizirane sustave za mjerenje i kontrolu obradaka, koji svi zadovoljavaju najviše standarde Industrije 4.0.

Uz desetljeća iskustva, nudimo rješenja po principu "ključ u ruke" koja pokrivaju sve, od procjene vašeg trenutnog proizvodnog procesa do projektiranja i razvoja novog, poboljšanog rješenja, do njegove integracije s vašim postojećim proizvodnim linijama.

Radujemo se novim prilikama za podizanje vašeg proizvodnog procesa na višu razinu!

Karijere

HSTec je tvrtka koja je prepoznatljiva po kvaliteti, inovativnosti i visokokvalificiranim djelatnicima. Pratimo svjetske trendove u industriji alatnih strojeva i automatizaciji, konstantno primjenjujući nove tehnologije temeljene na opsežnim istraživanjima tržišta. Kako uvijek postoji prostor za napredak, u stalnoj smo potrazi za talentima koji nam mogu pomoći u ostvarenju cilja kontinuiranog razvoja. Zauzvrat nudimo kontinuirano usavršavanje, mogućnost napredovanja u karijeri i suradnju s vrhunskim stručnjacima.

Detaljnije