Vijesti/18.10.21

"Zlatna kuna" dodijeljena HSTec-u za poslovanje u 2020. godini

"Zlatna kuna" dodijeljena HSTec-u za poslovanje u 2020. godini

Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća HGK – Županijske komore Zadar, 15. listopada 2021. godine, dodijeljene su plakete „Zlatna kuna“ najuspješnijim trgovačkim društvima Zadarske županije za poslovanje u 2020. godini.

Tvrtki HSTec d.d. je dodijeljena „Zlatna kuna“ kao priznanje za najuspješnije srednje trgovačko društvo u Zadarskoj županiji. Poslovanje HSTec-a je ostalo stabilno i u izazovnoj 2020. godini, za što su najvećim dijelom zaslužni naši djelatnici sa svojim svakodnevnim predanim radom. Ovom prilikom im zahvaljujemo i čestitamo na priznanju "Zlatna kuna", koje je HSTec-u dodijeljeno već peti put.

“Zlatna kuna” se dodjeljuje na temelju ekonomskih pokazatelja, ali i ugleda pojedinih tvrtki te njihova doprinosa županijskom gospodarstvu u cjelini, a kandidat za dobivanje ovog prestižnog priznanja postaje se isključivo izvrsnošću u poslovanju.

Karijere

HSTec je tvrtka koja je prepoznatljiva po kvaliteti, inovativnosti i visokokvalificiranim djelatnicima. Pratimo svjetske trendove u industriji alatnih strojeva i automatizaciji, konstantno primjenjujući nove tehnologije temeljene na opsežnim istraživanjima tržišta. Kako uvijek postoji prostor za napredak, u stalnoj smo potrazi za talentima koji nam mogu pomoći u ostvarenju cilja kontinuiranog razvoja. Zauzvrat nudimo kontinuirano usavršavanje, mogućnost napredovanja u karijeri i suradnju s vrhunskim stručnjacima.

Detaljnije