Vijesti/14.11.22

HSTec na Danima Karijera

HSTec na Danima Karijera

Među najvećim hrvatskim industrijskim liderima, HSTec je bio jedan od ponosnih prezentera događanja Career Days koji se održao u sklopu obilježavanja 103. obljetnice Fakulteta strojarstva i brodogradnje.
Događaj Career Days odlična je prilika za povezivanje studenata s potencijalnim budućim poslodavcima, razmjenu informacija o trendovima u industriji i pomoć tvrtkama u pronalaženju talenta koji im je potreban.
Suradnja između istraživačko-razvojnih tvrtki i obrazovnih institucija trebala bi postati intenzivnija i konkretnija. Usmjeravanje i priprema učenika za njihova buduća zanimanja veliki je iskorak i stavlja obrazovne institucije pod veliku odgovornost.
Svaki napor da se studentima omogući razvijanje radnih kompetencija tijekom studija i da im se pomogne u izboru zanimanja kojima će biti zadovoljni golem je napredak.
HSTec pozdravlja ovakve inicijative i uvijek je otvoren za podizanje svijesti među mladima. Spremni smo za sva pitanja, ideje, mogućnosti prakse i zapošljavanja i stojimo vam na raspolaganju. Slobodno nas kontaktirajte direktno na info@hstec.hr slanjem životopisa.


Karijere

HSTec je tvrtka koja je prepoznatljiva po kvaliteti, inovativnosti i visokokvalificiranim djelatnicima. Pratimo svjetske trendove u industriji alatnih strojeva i automatizaciji, konstantno primjenjujući nove tehnologije temeljene na opsežnim istraživanjima tržišta. Kako uvijek postoji prostor za napredak, u stalnoj smo potrazi za talentima koji nam mogu pomoći u ostvarenju cilja kontinuiranog razvoja. Zauzvrat nudimo kontinuirano usavršavanje, mogućnost napredovanja u karijeri i suradnju s vrhunskim stručnjacima.

Detaljnije