O nama
Studenti FSB-a na STEM Games 2019. HSTec je sudjelovao kao potpora studentima. Studenti FSB-a na STEM Games 2019. HSTec je sudjelovao kao potpora studentima. HSTec promocija na FSB-u

Karijere

HSTec je tvrtka koja je prepoznatljiva po kvaliteti, inovativnosti i visokokvalificiranom osoblju. Istraživanjem tržišta, konstantnim praćenjem i primjenom novih tehnologija HSTec prati svjetske trendove u industrijskoj automatizaciji.

Kako uvijek ima prostora za poboljšanja, u stalnoj smo potrazi za osobama koje nam mogu pomoći ostvariti cilj neprestanog razvoja. Zauzvrat nudimo mogućnost usavršavanja i napredovanja, te timski rad s vrhunskim stručnjacima u internacionalnom okruženju.


Podrška studentima i tehničkim školama

HSTec dugi niz godina surađuje sa fakultetima strojarstva i elektrotehnike na razvojnim projektima, time promovirajući umrežavanje i zajedničku suradnju gospodarstva i znanstveno-istraživačke zajednice. Redovito sudjelujemo na Danima karijera na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, te podržavamo studente FSB-a kroz razne donacije. Ponosni smo na Zahvalnice od studenata FSB-a, koje smo dobili za uspješnu suradnju na projektima FSB TX na SCITEH Forumu 2019. u San Diegu, te STEM Games 2019. u Poreču.

Suradnjom s lokalnim tehničkim školama težimo doprinijeti zapošljavanju mladih ljudi i njihovom osnaživanju u strukovnim zanimanjima na području strojarstva. Cilj nam je i popularizacija STEM područja, te osvještavanje važnosti znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike među mladim generacijama.

Naš dugoročni cilj je postati poželjan poslodavac, stvarati poticajnu radnu okolinu i stručni tim visoko motiviranih i odgovornih pojedinaca, kontinuirano ulagati u znanje i vještine svih zaposlenih, te omogućiti stručni razvoj i osnaživanje naših djelatnika.

Ukoliko ste zainteresirani za posao ili praksu u HSTec-u možete poslati svoju molbu na info@hstec.hr

Trenutno otvorena radna mjesta

EU ESIF

HSTec d.d. je krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".