O nama
Programiranje robotske ćelije Završna montaža motor vretena Servis i popravci motor vretena CNC strojna obrada Studenti FSB-a na STEM Games 2019. HSTec je sudjelovao kao potpora studentima. Studenti FSB-a na STEM Games 2019. HSTec je sudjelovao kao potpora studentima. HSTec promocija na FSB-u

Karijere

HSTec je tvrtka koja je prepoznatljiva po kvaliteti, inovativnosti i visokokvalificiranom osoblju. Istraživanjem tržišta, konstantnim praćenjem i primjenom novih tehnologija HSTec prati svjetske trendove u industrijskoj automatizaciji.

Kako uvijek ima prostora za poboljšanja, u stalnoj smo potrazi za osobama koje nam mogu pomoći ostvariti cilj neprestanog razvoja. Zauzvrat nudimo mogućnost usavršavanja i napredovanja, te timski rad s vrhunskim stručnjacima u internacionalnom okruženju.


Podrška studentima i tehničkim školama

HSTec dugi niz godina surađuje s fakultetima strojarstva i elektrotehnike na razvojnim projektima, time promovirajući umrežavanje i zajedničku suradnju gospodarstva i znanstveno-istraživačke zajednice. Redovito sudjelujemo na Danima karijera na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, te podržavamo studente FSB-a kroz razne donacije. Ističemo suradnju na projektima FSB racing team, LUMEN Engineering i STEM Games 2021.

Suradnjom s lokalnim tehničkim školama težimo doprinijeti zapošljavanju mladih ljudi i njihovom osnaživanju u strukovnim zanimanjima na području strojarstva. Cilj nam je i popularizacija STEM područja, te osvještavanje važnosti znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike među mladim generacijama.

Naš dugoročni cilj je postati poželjan poslodavac, stvarati poticajnu radnu okolinu i stručni tim visoko motiviranih i odgovornih pojedinaca, kontinuirano ulagati u znanje i vještine svih zaposlenih, te omogućiti stručni razvoj i osnaživanje naših djelatnika.

Ukoliko ste zainteresirani za posao ili praksu u HSTec-u možete poslati svoju molbu na info@hstec.hr

Svima koji su se javili na naše oglase za otvorena radna mjesta iskreno zahvaljujemo. Razmotrit ćemo sve zaprimljene molbe i životopise. Izravno ćemo se obratiti samo kandidatima koji imaju tražena znanja, kvalifikacije i iskustva te zbog toga ulaze u uži krug. Vaše molbe i životopise čuvamo u skladu s našim pravilima privatnosti i propisima o zaštiti osobnih podataka.

Trenutno otvorena radna mjesta

EU ESIF

HSTec d.d. je krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".